Concerten

maart 2018

Datum Tijd Omschrijving
woensdag 21 20:00 u Breukelen, Breukelen, Ned. Hervormde Dorpskerk

Op woensdag 21 maart mag ik weer naar de schitterende Dorpskerk van Breukelen met het fraaie Bätz-orgel aldaar. Medewerking wordt dan ook verleend door het Chr. Gemengd Koor Excelsior uit Kockengen o.l.v. Wim de Penning. Zoals al genoemd heb ik het grote genoegen het prachtige orgel in deze kerk te mogen bespelen.  De aanvang is 20.00 uur, toegang is vrij. Welkom dus !!

maandag 26 19:30 u Hulshorst, Kapel

Het Chr. Gemengd Koor Crescendo uit Hulshorst hoopt op 26 maart een Passie/Paasconcert te geven in de kapel te Hulshorst. Dit koor staat onder leiding van Leander van der Steen. Zelf mag ik plaatsnemen aan het Reil-orgel alsmede ook de piano. Verder werken mee Petra Lukasse, dwarsfluit en Aart van Zetten, viool. Het concert begint om 19.30 uur. Welkom !!!

woensdag 28 19:30 u Kockengen, Gereformeerde Kerk

Op 28 maart verzorgt het Chr. Gemengd Koor Excelsior uit Kockengen o.l.v. Wim de Penning een concert in de Gereformeerde Kerk van Kockengen. Zelf mag ik voor de begeleiding op orgel verzorgen. Aanvang is 19.30 uur. Welkom allemaal !!!

zaterdag 31 19:30 u Ede, Ede, Oude Kerk

Op 31 maart hoop ik ’s avonds weer te spelen op het fameuze Van Dam/Pels-orgel uit 1877/1967  in een Passie/Paasconcert, verzorgd door het Chr. Zangkoor Jubilate uit Ede o.l.v. de bekwame dirigent Peter Overduin in de Oude Kerk van Ede. Dit concert zal beginnen om 19.30 uur. De kerk gaat open om 19.00 uur. Iedereen is weer van harte welkom !!!

april 2018

Datum Tijd Omschrijving
zaterdag 14 20:00 u Putten, Hersteld Hervormde Kerk

Op zaterdag 14 april hopen de Verenigde Veluwse Koren o.l.v. Leander van der Steen een concert te geven in de Hersteld Hervormde Kerk te Putten. Zelf mag ik het fraaie orgel in deze kerk bespelen. Aanvang : 20.00 uur. Hartelijk welkom !!

zaterdag 21 20:00 u Ermelo, Ermelo, Nieuwe Kerk

op 21 April verzorgt de Stichting Christenen voor Israël een concert in de Nieuwe Kerk van Ermelo.  Medewerking wordt verleend door het Chr. Mannenkoor Laudate uit Barneveld, sinds kort o.l.v. Ineke Bos-Strootman, en het kinderkoor Viva Vox. De aanvang is 20.00 uur. Toegang, gratis. Ondergetekende bespeelt het orgel. Uiteraard van harte welkom.

vrijdag 27 16:00 u Harderwijk, Grote kerk Harderwijk

op 27 april mag ik weer medewerking verlenen aan het traditionele Oranjeconcert in de Grote Kerk van Harderwijk. Het wordt verzorgd door het Chr. Harderwijks Mannenkoor o.l.v. de bekende dirigent Jimco Zijlstra, die op zijn eigen aanstekelijke manier iedereen weet te inspireren. Het is een middagconcert dat begint om 16.00 uur en heeft een laagdrempelig karakter. Zelf mag ik het fraaie Bätz-orgel uit 1826 bespelen.  Dus Oranje Boven in Harderwijk, welkom allemaal !!