Concerten

december 2018

Datum Tijd Omschrijving
vrijdag 7 20:00 u Ermelo, Ermelo, Immanuëlkerk

Groot feest op vrijdagavond 7 december; Het Ermeol’s Mannenkoor o.l.v. Ab Weegenaar zal dan het jubileumconcert verzorgen in de Immanuëlkerk te Ermelo. Het wordt een groots concert waarbij diverse medewerkenden te beluisteren zijn. Zelf zal ik het koor begeleiden op de vleugel, alsmede aan het prachtige Reil-orgel uit 1981 in deze kerk. Het concert begint om 20.00 uur en u bent van harte welkom om samen met ons dit jubileum te vieren.

vrijdag 14 20:00 u Harderwijk, Harderwijk, Grote Kerk

Op 14 december zal het Harderwijks mannenkoor o.l.v. Jimco Zijlstra hun traditioneel kerstconcert geven in de Grote Kerk van Harderwijk. Zelf mag ik weer plaatsnemen aan het fameuze Bätz-orgel dat deze kerk rijk is. Het concert begint om 20.00 uur !!! U komt toch ook ?!

vrijdag 21 20:00 u Leusden, Leusden, Dorpskerk

Op vrijdag 21 december zal het Chr. Mannenkoor Laudate uit Barneveld weer hun traditioneel Kerstconcert geven in de Dorpskerk van Leusden. In deze kerk, heel sfeervol, staat een schitterend orgel van Knipscheer met 1 manuaal en pedaal en een schitterende klank. Voor mij dan altijd weer een feest om hieraan mee te mogen werken. Het koor staat onder leiding van Ineke Bos-Strootman en het concert zal beginnen om 20.00 uur. Hartelijk welkom allemaal !!!

zaterdag 22 20:00 u Veenendaal, Veenendaal, Wijkkerk Aller Erf

Op zaterdag 22 december mag ik weer meewerken als organist bij het traditionele Kerstconcert van het Ritmeester Veenzangers Mannenkoor. Dit gerenommeerde Mannenkoor staat al jaren onder leiding van Jimco Zijlstra en het concert heeft altijd zeer veel sfeer en is voor een groot publiek bereikbaar. Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het kerkelijk ccentrum Aller Erf in Veenendaal. Hartelijk welkom !!!!

maandag 24 20:00 u Harderwijk, Harderwijk, Grote Kerk

Op maandag 24 december zullen de Verenigde Veluwse Koren o.l.v. Leander van der Steen hun medewerking verlenen aan het Kerstconcert in de Grote Kerk van Harderwijk. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang, daar doen we niet aan. Zelf mag ik weer het prachtige Bätz-orgel in deze kerk bespelen. U bent natuurlijk weer van harte welkom !!!